Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON

FII RESPONSABIL

Acest conținut este destinat persoanelor peste 18 ani. Ai peste 18 ani?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal
(actualizat la data de 20 martie 2019)

M Tabac S.R.L. acordă atenție adecvată protecției datelor dumneavoastră personale. Societatea noastră consideră importantă respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal: Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Legea 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).
Prin prezenta Politică de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal vă prezentăm modul în care societatea noastră vă colectează, stochează, prelucrează, transmite, transferă informațiile privind datele Dvs. cu caracter personal ca urmare a interacțiunii Dvs. cu pagina noastră de internet.

Cea mai recentă versiune a prezentei va fi întotdeauna disponibilă aici. Puteţi verifica „data actualizării” postată în partea superioară pentru a afla când a avut loc ultima actualizare a Politicii de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal.
Vă rugăm, să citiți Politică de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal cu atenție, pentru a fi informat despre prelucrările datelor Dvs. cu caracter personal și drepturile Dvs. în legătură cu acestea.

Cine suntem?
Societatea noastră, în calitate de operator de date cu caracter personal poate fi identificată prin următoarele: M Tabac S.R.L. cu sediul în Miercurea-Ciuc, str. Harghita, nr. 97, jud. Harghita, având cod unic de înregistrare RO 12090783, înregistrat la Reg. Com sub nr. J19/249/1999.
În cazul în care aveți orice întrebări, nelămuriri în legătură cu Politica noastră de confidențialitate vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail: bloss@mtaac.ro. Responsabilul societății pentru prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi contactat la adresa de e-mail: timarlehel@mtabac.ro

Ce înseamnă date cu caracter personal?
Potrivit definiției Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date
"date cu caracter personal" înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
”operator de date” înseamnă conform art. 4 din Regulamentul general privind protecția datelor, persoana fizică sau juridică, care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern
”persoana împuternicită de operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului.

Ce date cu caracter personal prelucrăm, cu ce scop și pe baza cărui temei legal?
Sunt unele informații pe care le colectăm în mod direct de la Dvs., și altele pe care le primim de la terțe părți, dacă utilizați pagina noastră de internet. Date cu caracter personal prelucrate cu ocazia utilizării noastre paginii de internet


1. Date de facturare și date de livrare
În cazul în care doriți să comandați oricare din Produsele noastre, vă solicităm să ne furnizați următoarele informații valide, corecte pentru a putea procesa Comanda, a putea livra produsele: nume, prenume, adresa de livrare ( stradă, nr, ap, oraș, județ, țară, cod poștal,adresa de facturare, număr telefon, adresă de e-mail.

2. Datele prelucrate pentru returnarea produsului
În cazul în care Dvs. doriți să vă exercitați dreptul cu privire la returnarea Produsului, acolo unde este posibil, pentru a ne putea îndeplini obligația legală și a preveni orice fel de abuzuri și fraude o să vă solicităm: datele de identificare precum numele și prenumele, adresa de livrare, datele de identificare ale comenzii precum nr. factură, data livrării produsului, motiv de retur și alte observații din partea Dvs, iar pentru a putea ține legătura cu Dvs. până la rezolvarea procesului de retur vă solicităm să ne furnizați o adresă de e-mail validă și un număr de telefon corect.

Scopul prelucrării:
- îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale și legale, fiscale: datele Dvs. de facturare și livrare sunt solicitate cu scopul de a ne putea îndeplini obligațiile noastre contractuale față de Dvs. și a ne putea onora comenzile, precum și pentru a ne putea îndeplini toate obligațiile legale și fiscale aferente, legate de facturare, arhivare, exercitarea drepturilor de returnare al produsului etc.
- pentru a putea comunica și menține relația cu Dvs, a putea îndeplinii servicii relații clienți (adresă de e-mail, număr telefon)
Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal:
- îndeplinirea obligațiilor legale, fiscale și contractuale
- consimțământul Dvs. exprimat în mod expres și neechivoc, acolo unde este necesar

Date cu caracter personal prelucrate cu ocazia abonării la newsletter
Atunci când vă abonați să primiți newsletterul nostru de știri, informări, reclame, publicitate, materiale marketing direct, promoții etc. vom prelucra adresa de email în acest scop. Temeiul legal al prelucrării este consimţământul dumneavoastră, exprimat expres și neechivoc.
Ne asigurăm că aveți o opțiune simplă de a vă putea retrage consimțământul în orice moment, prin dezabonare și puteți să ne semnalați opoziția la prelucrarea datelor Dvs. sau orice alte fel de întrebări, probleme la adresa de e-mail: bloss@mtabac.ro
Adresa de email va fi partajată cu furnizorul soluţiei de trimitere a newsletterului email.


Datele pe care Dvs. ni le furnizați involuntar:
Adresa IP – Atunci când vizitați pagina noastră de internet, adresa IP este înregistrată. Însă noi NU folosim adresa DVs. de IP pentru a vă identifica sau pentru a fi folosită în alte scopuri.
Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu pagina noastră de internet. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.
Nu sunteți obligat să ne furnizați datele Dvs. cu caracter personal, însă având în vedere scopurile de prelucrare de mai sus, s-ar putea să nu putem îndeplini unele solicitări ale Dvs. fără furnizarea acestor date, și astfel să nu puteți beneficia de unele servicii ale paginii noastre de internet sau experiența Dvs. pe pagina noastră de internet să fie diferită. În orice caz, Operatorul vă respectă decizia Dvs. cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal.


Perioada de retenție a datelor cu caracter personal
Societatea noastră vă reține datele cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost furnizate. În cazul datelor cu caracter personal pe care le stocăm și prelucrăm pentru îndeplinirea unor cerințe legale, cum ar fi datele necesare facturării, acestea vor fi stocate pentru o perioadă de 10 ani de la emiterea facturii, conform prevederilor legislației române în vigoare. În cazul datelor cu caracter personal pe care ne furnizați pe bază de consimțământ, acestea vor fi stocate și prelucrate până la data în care vă dezabonați / vă retrageți consimțământul cu privire la colectarea și prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal.
Ne asigurăm că aveți o opțiune simplă de a vă putea retrage consimțământul în orice moment, prin dezabonare și puteți să ne semnalați opoziția la prelucrarea datelor Dvs. sau orice alte fel de întrebări, probleme la adresa de e-mail: bloss@mtabac.ro


Partajarea datelor cu caracter personal
Este posibil să dezvăluim informațiile obținute de la Dvs. cu următorii destinatari, în măsura în care este necesar: angajații societății
- serviciul de curierat : SC FAN Courier Express SRL RO 13838336 J40/4014/2001, șos. Fabrica de Glucoză, 11C, sector 2 București https://www.fancourier.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-cu-caracter-personal/, GLS GLS General Logistics Systems Romania SRL Str. Dorobanților, nr. 106, hala nr. 3, 550231, Sibiu, Romania, https://gls-group.eu/RO/ro/politica-confidentialit...
- furnizorul serviciul de hosting
- furnizorul serviciului de trimitere newsletter
- servicii platformă webshop: Soldigo, Shoptsie Limited 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, England, WC2H 9JQ

Persoane împuternicite de operator:
Serviciul noastre pot utiliza pluginuri („Pluginuri”).
Atunci când utilizaţi un Serviciu care conţine Pluginuri, informaţiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dvs. către operatorul reţelei de socializare. Noi nu avem nicio influenţă asupra datelor colectate de Plugin. Dacă sunteţi conectat la o reţea de socializare, modul în care utilizaţi Serviciul nostru poate apărea în contul dvs. din reţeaua de socializare. Dacă interacţionaţi cu Pluginurile, de exemplu, făcând clic pe „Îmi place”, „Urmăreşti” sau „Distribuie” ori dacă introduceţi un comentariu, aceste informaţii vor apărea automat în profilul dvs. de pe reţeaua de socializare.
Chiar dacă nu sunteţi conectat la un cont pe o reţea de socializare, este posibil ca Pluginul să transmită adresa dvs. IP către operatorii reţelei de socializare. Aveţi în vedere acest lucru atunci când utilizaţi Serviciile noastre.
Pentru mai multe informaţii despre operatorii reţelelor de socializare pentru Pluginurile utilizate în cadrul Serviciilor noastre consultaţi informaţiile de mai jos:

Operatorii Pluginurilor utilizate în cadrul Serviciului nostru
Dacă sunteţi membru al uneia sau mai multor reţele de socializare următoare şi nu doriţi ca Operatorul să conecteze datele privind utilizarea Serviciilor noastre de către Dvs. cu datele de membru stocate deja de operatorul de date, deconectaţi-vă de la reţeaua de socializare înainte de a utiliza Serviciile noastre.
Facebook - Operator de date: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland („Facebook”). Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa site-ul web privind politica de confidenţialitate Facebook la adresa „https://www.facebook.com/about/privacy/, https://www.facebook.com/business/gdpr.


Asigurarea siguranței și a confidențialității informațiilor Dvs.
Societatea noastră depune toate eforturile pentru a vă prelucra datele cu caracter personal respectând confidențialitatea acestora, și a prelucra toate datele cu caracter personal obținute de la Dvs. în condiții de siguranță. Astfel, societatea noastră a luat toate măsurile corespunzătoare, tehnice, fizice și organizatorice pentru a asigura stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal in condiții de siguranță, conformându-ne prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totuși, trebuie să aveți în vedere, ca deși luăm toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja informațiile, nicio pagină de internet, nicio transmisiune pe internet, niciun computer și nicio conexiune wireless nu sunt niciodată complet sigure. Astfel, Dvs. accesați pagina noastră de internet, utilizați serviciile noastre și ne furnizați datele Dvs. cu caracter personal pe propria responsabilitate.

Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal pot fi transferate în afara Zonei Economice Europene, având în vedere ca pagina noastră de internet utilizează și servicii ale căror furnizori funcționează în afara Zonei Economice Europene, de ex. SUA, dar ne-am asigurat că acești furnizori sunt certificați ”Privacy Shield”.


Drepturile Dvs. în legătură cu datele cu caracter personal
Dvs. beneficiați, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de următoarele drepturi:


Dreptul de a fi informat:- aveți dreptul de a fi informat referitor la detaliile informațiilor Dvs. pe care le colectăm și prelucrăm, inclusiv cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

Dreptul de a vă retrage consimțământul: Dacă v-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă puteți retrage consimțământul în orice moment. În cazul cookie-urilor, această retragere se poate face din browser.

Dreptul la acces: Puteți solicita informații legate de datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv informații legate de categoriile de date pe care le deținem sau pe care le controlăm, pentru ce sunt folosite acestea, sursa din care le-am colectat dacă le-am obţinut indirect, și cui sunt divulgate aceste date, dacă este cazul. Vă vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale la cerere. Dacă solicitați mai multe copii ale datelor dumneavoastră personale, vă putem percepe o taxă rezonabilă bazată pe costurile administrative.

Dreptul la rectificare: Aveţi dreptul de a obține de la noi rectificarea datelor personale care vă privesc. Aveţi posibilitatea să folosiţi funcţionalităţile contului în acest sens, şi în plus ne puteţi contacta la adresa de e-mail: bloss@mtabac.ro

Dreptul la restricționare: Puteți obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale, în cazul în care:
- contestați corectitudinea datelor dumneavoastră personale, pentru perioada de care avem nevoie pentru a verifica corectitudinea,
- prelucrarea este nelegală, dar vă opuneţi ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor,
- nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale dar dumneavoastră le solicitați pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă,
- sau vă opuneţi prelucrării, pentru intervalul de timp în care verificăm dacă interesele noastre legitime prevalează asupra alor dumneavoastră.

Dreptul la portabilitate: aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și de a solicita portarea datelor Dvs. între operatori de date cu caracter personal

Dreptul la ștergere: aveți dreptul să solicitați să ștergem datele personale pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Conform prevederilor legale, pentru îndeplinirea acestei cereri condițiile sunt următoarele: prelucrăm datele dumneavoastră personale, si dacă datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care datele sunt necesare: pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare;pentru a ne conforma unei obligații legale pe care o avem, în scopuri de arhivare în interes public, științific sau pentru studii istorice sau în scopuri statistice; sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Dreptul la obiecție: beneficiați de dreptul a face obiecții sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrări, inclusiv, dreptul de a se opune prelucrărilor în orice moment, fără nicio altă jusitifcare prelucrărilor de date cu caracter personal având ca scop marketing direct, publicitate și reclamă. În acest caz nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale, cu excepția cazului în care (i) putem dovedi motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau (ii) sau în cazul în care scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Dacă obiectați la prelucrare, vă rugăm să specificați dacă doriți, de asemenea, ca datele dumneavoastră personale să fie șterse, în caz contrar noi doar le vom restricționa. Puteți obiecta întotdeauna la prelucrarea datelor dumneavoastră personale în scop de marketing întemeiat pe interesul nostru legitim, oricare ar fi motivul dumneavoastră. Dacă marketingul s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră, vă puteți retrage consimțământul.

Dreptul de a se opune la profilări: aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată. Pentru a beneficia de oricare dintre drepturile menționate mai sus, ne puteți trimite solicitarea la adresa de e-mail: . bloss@mtabac.ro

În cazul în care aveți nelămuriri, întrebări în legătură cu exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la prelucrarea datelor Dvs. personale, deasemenea puteți să ne contactați la adresa bloss@mtabac.ro, unde noi vă întâmpinăm solicitările cu plăcere și în termen rezonabil.


Dreptul de a depune o plângere

În cazul în care sunteți nemulțumit cu modul de prelucrare a datelor Dvs. cu caracter personal, sau dacă considerați că s-a încălcat prin vreun mod legislația cu privire la protecția datelor cu caracter personal puteți să ne adresați o plângere la sediul societății menționat în prezenta Politică deconfidențialitate , sau puteți să depuneți plângerea la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România număr telefon +40.318.059.211 +40.318.059.212, fax +40.318.059.602 e mail: anspdcp@dataprotection.ro

Lichide premium

  • American pipe

    Descoperă pipa ca un experiment exotic! Eliberează-ți sentimentele și lasă ...

    13.00
    RON
  • Havanna

    Cuba. Havanna. Soare. Te cuprinde gustul bogat al tutunului. Te ...

    13.00
    RON
  • Green menthol

    Un gust plăcut, nu prea caracteristic, îmbogățit cu un strop ...

    13.00
    RON

Esențe

  • ACETYL PYRAZINE

    Note de aromă: Țigara. Tutun. Sec.Conțiunutul recipientului se adaugă la ...

    17.00
    RON
  • ARABIC TOBACCO

    Note de aromă: Condimentat. Tutun. Lemn.Conțiunutul recipientului se adaugă la ...

    17.00
    RON
  • BLACK DEVIL

    Note de aromă: Melasă. Tutun. Vanilie.Conțiunutul recipientului se adaugă la ...

    17.00
    RON

Lichide premium fără nicotină

  • BANANA SHAKE

    Note de aromă: Banană. Cremos. Lapte.Cantitate: 50 ml.H2O: nu conține.Categoria ...

    31.00
    RON
  • BERRY MILK

    Note de aromă: Boabe de fructe. Acru. Dulce.Cantitate: 50 ml.H2O: ...

    31.00
    RON
  • CAKE

    Note de aromă: Cremos. Prăjitură. Vanilie.Cantitate: 50 ml.H2O: nu conține.Categoria ...

    31.00
    RON

Baze

Smoke on

Lichidele Bloss sunt o sursă de calitate accesibilă pentru consumatorii români. Ei și-au dovedit gustul excelent și compoziția corespunzătoare în mai multe teste. Sunt alegerea optima pentru toate dispozitivele.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data