Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON

FII RESPONSABIL

Acest conținut este destinat persoanelor peste 18 ani. Ai peste 18 ani?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Termeni și condiții

Preambul
Vă mulțumim că ați ales să cumpărați produse de pe pagina noastră de internet. Sperăm că veți fi mulțumit de calitatea produselor noastre.

ACEASTĂ PAGINĂ DE INTERNET POATE FI UTILIZATĂ DOAR DE CĂTRE UTILIZATORII AVÂND PESTE 18 ANI. DACĂ NU AȚI ÎNDEPLINIT 18 ANI, VĂ RUGĂM SĂ PĂRĂSIȚI IMEDIAT PAGINA DE INTERNET.

În continuare dorim să vă prezentăm termenii și condițiille ale utilizării paginii noastre de internet, precum termenii și condițiile achiziționării produselor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet. Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet și condițiile de achiziţionare a produselor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare "Termenii și Condițiile").

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet http://mtabac.ro fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet http://mtabac.ro și Vânzătorul tuturor produselor comercializate prin intermediul paginii de internet http://mtabac.ro este S.C. M.TABAC S.R.L. RO 12090783, J19/249/1999, 530152 Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 97,județul Harghita

ACEASTĂ PAGINĂ DE INTERNET ESTE DEDICATĂ ÎN MOD EXCLUSIV UTILIZATORILOR CARE AU 18 ANI ÎMPLINIȚI.

Dacă nu ați împlinit vârsta de 18 ani, sau dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet http://mtabac.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Titularul acestei pagini de internet, societatea M Tabac SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită. Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail : bloss@mtabac.ro

Definiții
Titularul paginii de internet http://mtabac.ro și Vânzătorul tuturor produselor comercializate prin intermediul paginii de internet http://mtabac.ro este S.C. M.TABAC S.R.L. RO 12090783, J19/249/1999, 530152 Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 97,județul Harghita
Utilizator – orice persoană având peste 18 ani împliniți, care accesează și / sau vizitează pagina de internet
Cumpărătorul - orice persoană fizică având peste 18 ani împliniți sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: on-line pe această pagină de internet sau având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line - solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.
Produs - orice produs comercializat de către M Tabac SRL prin intermediul paginii de internet http://mtabac.ro
Contract - contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vânzător.

Drepturile de proprietate intelectuală
Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile,elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet și M Tabac SRL reprezintă conținutul paginii de internet.

Pagina de internet http://mtabac.ro este creată şi funcţionează pe platforma de servicii webshop soldigo.com, astfel toate elementele ale paginii de internet unde acesta este menţionat prin Termeni şi condiţii de utilizare ale soldigo.com, inclusiv dar fără a se limita la elemente design, grafică, soluţii tehnice, software etc., aparţine în mod exclusiv soldigo.com, pentru detalii vă solicităm să consultaţi https://soldigo.com/terms-and-conditions.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul S.C. M.TABAC S.R.L. RO 12090783, J19/249/1999, 530152 Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 97,județul Harghita, bloss@mtabac.ro

În cazul în care doriți să obțineți consimțământul nostru pentru utilizarea oricărui material, text etc. din conținutul paginii de internet, sau în cazul în care doriți să ne sesizați în legătură cu orice fel de utilizare neautorizată al oricărei imagini, text, material, conținut, material audio-video pe pagina de internet și orice fel de încălcare ale drepturilor de autor puteți să scrieți e-mail la adresa: bloss@mtabac.ro

Funcționarea paginii de internet

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.
Vă rugăm, ca Dvs., în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător să aveți în vedere ca achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare. Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poată livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Vânzătorului față de DVs. este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, in termen de 14 (paisprezece) zile.

Toate produsele sunt comercializate prin această pagină de internet în conformitate cu prevederile Directivei 2014/40/UE a Parlamentului European și al Consiliului din 3 aprilie 2014 privind apropierea actelor cu putere de lege și a actelor administrative ale statelor membre în ceea ce privește fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun și a produselor conexe și de abrogare a Directivei 2001/37/CE, a Legii 201/2016 privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe şi de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, precum și a Deciziei de punere a aplicare (UE) 2015/2183 a comisiei din 24 noiembrie 2015 de stabilire a unui format comun pentru notificarea țigaretelor electronice și a flacoanelor de reumplere, a Deciziei de punere în aplicare (UE) 2016/586 a comisiei din 14 aprilie 2016 privind standardele tehnice pentru mecanismul de reumplere al țigaretelor electronice.

VĂ ATRAGEM ATENȚIA CA PRODUSELE DE TUTUN ȘI PRODUSELE ASIMILATE ACESTORA, precum și PRODUSELE CONEXE DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII ȘI CAUZEAZĂ ADICȚIE.

Toate avertismentele de sănătate, notificările pe care le găsiți la descrierea produselor sunt conforme Deciziei de punere a aplicare (UE) 2015/2183 a comisiei din 24 noiembrie 2015 de stabilire a unui format comun pentru notificarea țigaretelor electronice și a flacoanelor de reumplere. Potrivit prevederilor Legii 201/2016 privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe şi de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, societatea noastră nu desfășoară activități de publicitate și reclamă a produselor de tutun și a produseor conexe prin serviciile societății informaționale, descrierile pe care le găsiți pe pagina noastră de internet sunt descrieri profesionale despre produse în vederea comercializării lor potrivit prevederilor legale în vigoare.

Potrivit prevederilor Legii 201/2016 privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe şi de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun,nu oferă servicii de vânzare transfrontalieră, la distanță a produselor din tutul și a produselor conexe.

Produsele comercializate prin intermediul acestei pagini de internet nu sunt destinate și / sau vândute către minori, astfel orice Utilizator pentru utilizarea acestei pagini de internet și lansarea unei comenzi pentru achiziționarea oricărui produs comercializate prin intermediul acestei pagini de internet trebuie să aibă 18 ani împliniți.

Comanda produselor
Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului, a cantităţii dorite și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”.În cazul în care doreşte să finalizeze comanda în „Coşul meu” va trebui să apese butonul „Comandă”. În vederea lansării comenzii Cumpărătorul va furniza datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. Cumpărătorul va alege modalitatea de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare. După finalizarea comenzii, Cumpărătorul va primi un e-mail despre recepţia comenzi.

Plata
Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet http://mtabac.ro includ T.V.A. conform legii in vigoare.
Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de peste 200 RON.

Informații despre taxa de livrare și transport:
Livrarea produselor este asigurată prin curier Fan Curier sau GLS etc.
Livrarea produselor este asigurată în termen de 3-5 zile.
Preţul transportului produselor este: 20 RON.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii prin email, și / sau alături de produsul livrat. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.

Livrarea produselor și transmiterea riscurilor
Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă. Vânzătorul depune toate eforturile pentru a livra la data agreată comenzile. Livrarea Produselor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrarea Produselor și să fie pe teritoriul României.

Dvs. în calitate de Cumpărător, sunteți exclusiv responsabil trebuie să vă asigurați că livrarea se poate face la această adresă şi că sunteți disponibil la această adresă, la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însotitoare. Vânzătorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului de cumpărare on-line pe teritoriul României. La livrare, în momentul recepționării Produselor Cumpărătorul are dreptul și obligația de a verifica corectitudinea numărului de colete primite, precum şi integritatea lor, iar orice deviație/neregulă trebuie semnalată imediat atât către societatea curier, care a livrat produsul, dar şi societăţii noastre, la adresa de e-mail: bloss@mtabac.ro

Acceptarea va fi făcută atunci când Produsul și Serviciul sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comanda. În cazul în care Cumpărătorul descoperă ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor comenzii, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pieire sau de deteriorare.

În cazul în care Cumpărătorul observă ca Produsul nu este conform cu caracteristicile din Comandă, nu este integru, îi lipsesțe orice parte, accesoriu etc, sau orice altă neregulă, eroare, deviație etc. ne va semnala problema prin completarea formularului electronic pus la dispoziția Cumpărătorului prin pagina noastră de internet la procedura „Returnare produs”. (vă rog să indicaţi şi link-ul pentru returnare produs).

Politica de retur
De asemenea, pentru produsele vândute M Tabac SRL Cumpărătorul beneficiază de returul produselor in 14 zile calendaristice, conform prevederilor OUG 34/2014, dacă este posibil conform acestor prevederi. În acest caz se va respecta prevederile procedurii " Returnare produs" ________(vă rog să indicaţi şi link-ul pentru returnare produs).
Vă atragem atenția, ca potrivit OUG 34/2014 art. 16 nu pot fi returnate produsele care :
- sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
- produse sigilate , din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
- produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Astfel, dacă ați desigilat, utilizat Produsul livrat, acesta nu mai poate fi returnat conform OUG 34/2014.
Nicio prevedere de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informații puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor 0219551, sau societatea noastră la numărul de telefon 0740078812

În cazul în care doriți să reclamați orice fel de nemulțumire în legătură cu Produsul livrat, puteți să contactați MTabac SRL și la adresa de e-mail bloss@mtabac.ro. Cumpărătorul are posibilitatea să anuleze comanda efectuată în termen de 72 ore.

Garanțiile acordate
Produsele comercializate prin pagina de internet http://mtabac.ro beneficiază de garanțiile prevăzute imperativ de lege în favoarea consumatorului. Produsele sunt noi, în ambalajele originale, iar garanția produselor este acordată conform certificatelor de garanție care însoțesc fiecare produs.

Limitarea responsabilității
Utilizatorul și / sau Cumpărătorul sunt obligați să utilizeze prezenta pagină de internet în conformitate cu prevederile legale în vigoare, și pe propria lor responsabilitate. Nu este permisă utilizarea acestei pagini de internet în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legătură cu această pagină de internet.
Utilizatorul și / sau Cumpărătorul utilizează pagina de internet și Serviciul oferit prin intermediul acesteia pe riscul propriu, Vânzătorul nefiind în niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea paginii de internet sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. Astfel, vă recomandăm să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruși şi/sau orice alt conținut dăunător.

Vânzătorul nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe pagina de internet, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile consumatorilor, potrivit legii. Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord ca potrivit Termenilor și Condițiilor este strict interzisă atacarea acestei pagini de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului. Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet. Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe pagina această de internet, însă nu poate garanta ca pagina de internet, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, serviciile, funcționarea serviciilor de plată oferite prin furnizori de servicii plăți on-line, deoarece acestea sunt entități diferite, iar Vânzătorul nu are nicio posibilitate de intervenție asupra termenii și condițiilor de funcționare a acestora.Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun mod și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv dar fără a se limita la materialele, produsele și serviciile oferite, activitatea de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terțelor părți la care trimit/ pot trimite orice link-uri plasate pe pagina de internet al Vânzătorului.
Vânzătorul face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor și a imaginilor, materialelor publicate pe pagina sa de internet și de a păstra încrederea în pagina de internet, va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil, dar nu își asumă răspunderea și nu garantează implicit și expres pentru conținutul și informațiile de pe pagina de internet în măsura în care acestea au fost puse la dispoziția Vânzătorului de către utilizatorii paginii de internet, sau orice altă terță parte, în mod direct sau indirect.
Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor obținute de la Utilizatori. În mod expres, Utilizatorul paginii de internet este de acord să exonereze de răspundere pe Vânzător pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase al paginii de internet.

Pentru caz de forță majoră, Vânzătorul și/sau operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Vânzătorului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele paginii de internet, erorile de operare, greva, etc.

Legea aplicabilă și litigii
Utilizarea paginii de internet http://mtabac.ro, transmiterea Comenzilor și încheierea Contractelor prin intermediul paginii de internet sunt guvernate de legislația română. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea paginii de internet sau în legătură cu o Comandă/un Contract va fi supus instanțelor competente din România. Consumatorii nu pot renunța la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunță sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.

Modificarea Termenii și Condițiilor
Vânzătorul are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile Termenilor și Condițiilor, Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă. Utilizatorul și / sau Cumpărătorul prin continuarea utilizării paginii de internet își exprimă acordul cu modificările introduse.

Lichide premium

 • American pipe

  Descoperă pipa ca un experiment exotic! Eliberează-ți sentimentele și lasă ...

  13.00
  RON
 • Havanna

  Cuba. Havanna. Soare. Te cuprinde gustul bogat al tutunului. Te ...

  13.00
  RON
 • Green menthol

  Un gust plăcut, nu prea caracteristic, îmbogățit cu un strop ...

  13.00
  RON

Esențe

 • ACETYL PYRAZINE

  Note de aromă: Țigara. Tutun. Sec.Conțiunutul recipientului se adaugă la ...

  17.00
  RON
 • ARABIC TOBACCO

  Note de aromă: Condimentat. Tutun. Lemn.Conțiunutul recipientului se adaugă la ...

  17.00
  RON
 • BLACK DEVIL

  Note de aromă: Melasă. Tutun. Vanilie.Conțiunutul recipientului se adaugă la ...

  17.00
  RON

Lichide premium fără nicotină

 • BANANA SHAKE

  Note de aromă: Banană. Cremos. Lapte.Cantitate: 50 ml.H2O: nu conține.Categoria ...

  31.00
  RON
 • BERRY MILK

  Note de aromă: Boabe de fructe. Acru. Dulce.Cantitate: 50 ml.H2O: ...

  31.00
  RON
 • CAKE

  Note de aromă: Cremos. Prăjitură. Vanilie.Cantitate: 50 ml.H2O: nu conține.Categoria ...

  31.00
  RON

Baze

Smoke on

Lichidele Bloss sunt o sursă de calitate accesibilă pentru consumatorii români. Ei și-au dovedit gustul excelent și compoziția corespunzătoare în mai multe teste. Sunt alegerea optima pentru toate dispozitivele.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 100 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data